I helgen var vi i Stockholm. Barnen var hemma och inlåsta i sin bur med tidsinställd foderskål så det var bara Herr & Fru hela helgen. Likaså var det bara öl hela helgen. Likaså var det bara ölmage hela helgen. Nåja inte på mig, jag har en stålmage som kan hantera allt... Utom mjölkchoklad... Björns mage däremot är väldigt, vad skall vi säga? Känslig? Ja så säger vi.

Här hemma är toalettstolen nog det vi bråkar mest över. Ja alltså det är inte som när man bråkar över barnen i en vårdnadstvist, nej så sjuka i huvudet är vi inte! Eller vi kanske inte ska kalla det bråka... Björn går på toa, jag skäller, Björn lovar bättring, Björn glömmer vad han lovat, jag skäller... Ja vi kanske ska kalla det bråka i alla fall...

Jag anser i alla fall att man skall lämna toaletten i ett sådant skick att nästkommande person inte kan ana vad man gjort där. Med andra ord ska man titta i toan efter man spolat. Björn ser ut som ett frågetecken när jag säger det för han är mer av en "shit & run"-kille. Hans toabesök går under kodnamnet: "Brunsnigels-massakern" här hemma.

Tänk er en massaker med bara några få överlevande som skadade och blödande släpar sig bort från platsen med sina sista krafter. Tänk på märkena de lämnar efter sig... Så ser det ut efter Björns toabesök. En bra dag.

Nu vet ni allt om våra toavanor, nu tillbaks till Stockholmsvistelsen:

Hotellet vi bodde på var 5-stjärnigt, med det menas att det var så jävla fint att det inte ens fanns toaborste på toaletten! Tydligen är det så att man skall kalla på städerskan varje gång man bajsat eller så bajsar rikt folk annorlunda. Vi vet inte riktigt så vi får återkomma om det.

I alla fall. Vi vaknade upp på lördagen efter att ha tagit några öl på fredagskvällen och Björn går på toa innan han går iväg på ett möte. Jag tar tillfället i akt och ligger kvar i sängen och kollar på Gilmore Girls och mölar godis. Efter en stund knackar det på dörren och städerskan dyker upp. Hon frågar om hon skall gå igen men jag ber henne byta handdukarna och städa toan. Så som rikt folk som bor på 5-stjärnigt hotell antagligen brukar göra. Hon småpratar medan hon tömmer papperskorgarna, byter handdukar och rengör handfatet. Sedan öppnar hon toalocket och det blir tyst i flera sekunder. Sedan kommer en avgrundssuck innan hon går och hämtar sina rengöringssaker...